Author Topic: John Mills site not responding  (Read 4314 times)

Offline DavidA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1167
  • Country: gb
John Mills site not responding
« on: September 01, 2015, 01:37:30 PM »
Anyone know why Doubleboost's site isn't working ? It was ok last night.

Dave

Offline John Rudd

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2150
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #1 on: September 01, 2015, 02:37:16 PM »
Hmmm...interesting, didnt know he had a website....unless you mean his Youtube material?
eccentric millionaire financed by 'er indoors
Location:  near Hull

Skype: chippiejnr

Offline DavidA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1167
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #2 on: September 01, 2015, 02:40:28 PM »
Sorry.  Yes,  his Youtube stuff.

Gave.

Offline John Rudd

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2150
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #3 on: September 01, 2015, 02:42:45 PM »
Dave,

I just tried the url in his signature and it went straight to his material....
eccentric millionaire financed by 'er indoors
Location:  near Hull

Skype: chippiejnr

Offline DavidA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1167
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #4 on: September 01, 2015, 02:54:20 PM »
I'm getting 'An error occurred. Please try again.' when I try to go there via my usual route.
I'll try the way you are doing it.

Dave.

Offline DavidA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1167
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #5 on: September 01, 2015, 03:02:20 PM »
John,

Just went to his profile and clicked on the signature.  Same result.  An error message.

http://www.youtube.com/user/doubleboost

I'll post this then try from the url I copies here.

Dave


Offline DavidA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1167
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #6 on: September 01, 2015, 03:04:27 PM »
No, same again.

Very odd.

Can you try to use the url I posted and see if it works ?

Dave

Offline Arbalist

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 677
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #7 on: September 01, 2015, 03:10:10 PM »
Fine this end.

Offline chipenter

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 684
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #8 on: September 01, 2015, 03:13:06 PM »
Works in the garden of England .
Jeff

Offline DavidA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1167
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #9 on: September 01, 2015, 03:25:59 PM »
Thanks for the responses.

Got to admit I don't know what is happeming here.

I usually access DB's YouTube from my bookmarks; same way I have just come here.
I've tried a few other sites with the same familiar white triangle on a red rectangle icon,  and they all work fine.

Any ideas ?

Dave.

Offline Baron

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 238
  • Country: gb
  • Grumpy Old Git !
Re: John Mills site not responding
« Reply #10 on: September 01, 2015, 04:16:11 PM »
Try clearing your cookies cache.  See if that helps.
Best Regards:
                     Baron

Offline doubleboost

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1620
  • Country: gb
  • Newcastle Upon Tyne
Re: John Mills site not responding
« Reply #11 on: September 01, 2015, 04:39:58 PM »
Thanks for the responses.

Got to admit I don't know what is happeming here.

I usually access DB's YouTube from my bookmarks; same way I have just come here.
I've tried a few other sites with the same familiar white triangle on a red rectangle icon,  and they all work fine.

Any ideas ?

Dave.

Nothing changed as far as I am aware
Other than comments are not coming through as emails to me
John

Offline vtsteam

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4852
  • Country: us
  • Republic of Vermont
    • www. sredmond.com
Re: John Mills site not responding
« Reply #12 on: September 01, 2015, 06:07:48 PM »
Are you running anything like Flashblock or NoScript? Or did you change any security settings in your browser? Have the latest version of Flash?

Is this ocurring only with Doubleboost videos on Youtube, or any video?

Are you accesiing through an embedded link in the forum, or going to youtube's site and accessing through them? Have you tried both ways?
I love it when a Plan B comes together!
Steve
www.sredmond.com

Offline DavidA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1167
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #13 on: September 01, 2015, 06:57:55 PM »
VT,

It's only happening with DB's YouTube.
Nothing has been changed at all and the connection was working fine last night.
I've had John's Youtube page as one of my bookmarks for a very long time with no problem.
Other pages that were added both before and after are also working normally.

I'm going to change machines soon and see if that makes any difference; though I can't see why it would.

Dave.

Offline John Stevenson

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1641
  • Nottingham, England.
Re: John Mills site not responding
« Reply #14 on: September 01, 2015, 07:04:02 PM »
He's probably banned you, just pay him what you owe him and move on.   :lol:
John Stevenson

Offline DavidA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1167
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #15 on: September 01, 2015, 07:06:32 PM »
Stop Press,

Just thought I try again one more time before changing machines.  And it is now working.

I have changed nothing.

And to think that every time we fly we trust our lives to computers.

Dave. :doh:

John S.

Guess the cheque cleared. :thumbup:

Offline vtsteam

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4852
  • Country: us
  • Republic of Vermont
    • www. sredmond.com
Re: John Mills site not responding
« Reply #16 on: September 01, 2015, 08:19:41 PM »
Did you check to see if the computer was plugged in? Did you ever watch The IT Crowd? Did you tip your waiter? Do you brush your teeth twice a day? Did you spell doubleboost, troubleboost?
I love it when a Plan B comes together!
Steve
www.sredmond.com

Offline Pete.

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 768
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #17 on: September 02, 2015, 01:29:01 AM »
Has anyone at your household invoked filtering at the router?

Offline DavidA

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1167
  • Country: gb
Re: John Mills site not responding
« Reply #18 on: September 02, 2015, 05:53:32 AM »
The IT crowd.  Watched every episode. Always tip the waiter 15%. Never brush my teeth at all. (I had them all remover many years ago following damage to them in an accident).

No one has been touching the machine as no one else uses it. My wife,  being younger than me, naturally uses a tablet and wifi.

Anyway, it's all good now. Except the monitor is showing signs of old age. Keeps losing the red.  If you want to see something really unappetising, watch doubleboost's video of the barbecue with the red turned off. Anyone for purple burgers ?

Oh yes, just remembered.
Re the recent troublesome video of the setting of the four jaw chuck.  It took me a while to figure out what John was doing wrong.
Thanks John, for leaving it up. It's good to see that even the more experienced machinists occasionally loss the plot. Re enforces one's faith in humanity.

Dave.