Author Topic: Any EAGLE users here?  (Read 989 times)

Offline John Rudd

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2171
  • Country: gb
Any EAGLE users here?
« on: January 21, 2016, 02:11:24 PM »
I've been using the latest version.....
Creating a schematic, not a problem but when I added a 4069 hex inverter, there are no power connections to it.....

What am I missing?   ( er no bad jokes please... :lol: )
eccentric millionaire financed by 'er indoors
Location:  Backworth Newcastle

Skype: chippiejnr

Offline RussellT

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 391
  • Country: gb
Re: Any EAGLE users here?
« Reply #1 on: January 21, 2016, 04:53:28 PM »
Hi John

Just tried playing a little. :scratch:

Add the 4096.  Click on the invoke icon.  Click on the 4096.  Select the P option.  Power pins appear and can be placed separately in the schematic.

Russell

Offline John Rudd

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2171
  • Country: gb
Re: Any EAGLE users here?
« Reply #2 on: January 21, 2016, 05:09:46 PM »
Thanks Russell....

Tried opening the .sch but its all gone PT.........grrrrrrr

Serves me right having to different versions....uninstalled them both now.

I'll start afresh tomorrow and hopefully it all works out  :coffee:
eccentric millionaire financed by 'er indoors
Location:  Backworth Newcastle

Skype: chippiejnr