Author Topic: Site problems  (Read 10718 times)

Offline John Stevenson

  • In Memoriam
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1645
  • Nottingham, England.
Site problems
« on: September 06, 2009, 09:52:52 AM »
Started Saturday night with no access and today it's really slow, that slow it often times out whist waiting for a page to load.

Others sites are OK, Inet / ISP seems OK, anybody else having this problem ?
Traffic is very light so possibly others having same problem ?

Took 3 goes to post this.

John S.
John Stevenson

Offline kellswaterri

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 68
  • Country: gb
Re: Site problems
« Reply #1 on: September 06, 2009, 09:59:23 AM »
Hello John, same problem here...very slow to load, unusual.
                                                                         John.

Offline Brass_Machine

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5202
  • Country: us
Re: Site problems
« Reply #2 on: September 06, 2009, 10:01:12 AM »
Not sure what is going on... the ISP hosting the server seems to be having issues this weekend. I rebooted it last night, that's why you had no access. Took forever. Still running better today than yesterday. Gonna call and complain.

Eric
« Last Edit: March 27, 2010, 08:56:08 PM by Brass_Machine »
Science is fun.

We're all mad here. I'm mad. You're mad.

Offline chuck foster

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 334
  • Country: ca
Re: Site problems
« Reply #3 on: September 06, 2009, 10:08:27 AM »
it is slow here to.....................but it's worth the wait :) :D

chuck :wave:
hitting and missing all the way :)

skype:  aermotor8

former hmem member

Offline spuddevans

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1590
  • Country: 00
  • Portadown, Northern Ireland
    • My Photo website
Re: Site problems
« Reply #4 on: September 06, 2009, 10:36:22 AM »
Very slow here too

Tim
Measure with a micrometer, mark with chalk, cut with an axe  -  MI0TME

Offline Stilldrillin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4873
  • Country: gb
  • Staveley, Derbyshire. England.
Re: Site problems
« Reply #5 on: September 06, 2009, 12:15:44 PM »
Yep!

Me too an all......  ::)

David D
David.

Still drilling holes... Sometimes, in the right place!

Still modifying bits of metal... Occasionally, making an improvement!

Offline Bluechip

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1497
  • Country: england
  • Derbyshire UK
Re: Site problems
« Reply #6 on: September 06, 2009, 01:17:06 PM »
Hi

Very slow for me too .... have you checked the piston/cylinder ratio ??  Should be 1:1   :scratch: (or very nearly )

Actually a few electronic sites I've been on today are not very perky, thought it was Tiscali ...

Dave BC
« Last Edit: September 06, 2009, 01:20:16 PM by Bluechip »
I have a few modest talents. Knowing what I'm doing isn't one of them.

Offline CrewCab

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 852
Re: Site problems
« Reply #7 on: September 06, 2009, 02:04:14 PM »
Response time is a little slow here, other site's seem fine so I assume it's a problem with our host, though it's not as bad now as you guy's have reported, perhaps the WD40 is soaking through  :dremel:

Eric, give it another squirt  :coffee:

CC

Offline spuddevans

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1590
  • Country: 00
  • Portadown, Northern Ireland
    • My Photo website
Re: Site problems
« Reply #8 on: September 06, 2009, 02:28:14 PM »
Well I'm seeing the fastest speeds on the site now than ever before. Even faster than immediately after the site move.

Whatever you've done, well done  :clap: :thumbup: :clap: :thumbup:

Tim
Measure with a micrometer, mark with chalk, cut with an axe  -  MI0TME

Offline Stilldrillin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4873
  • Country: gb
  • Staveley, Derbyshire. England.
Re: Site problems
« Reply #9 on: September 07, 2009, 02:19:36 AM »
Well I'm seeing the fastest speeds on the site now than ever before. Even faster than immediately after the site move.

Whatever you've done, well done  :clap: :thumbup: :clap: :thumbup:

Tim

He`s right yer know!  :thumbup:

David D
David.

Still drilling holes... Sometimes, in the right place!

Still modifying bits of metal... Occasionally, making an improvement!

Offline jim

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 439
  • Country: 00
Re: Site problems
« Reply #10 on: September 07, 2009, 02:29:47 AM »
all seams well again :thumbup: :clap:
if i'd thought it through, i'd have never tried it

Offline Bernd

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3684
  • Country: us
  • 1915 C Cab
    • Kingstone Model Works
Re: Site problems
« Reply #11 on: September 07, 2009, 07:08:12 PM »
Must be a bit slow going through the cable to Britian. Nobody over here complained.  :lol:

Bernd
You can't fix "STUPID".

Offline John Stevenson

  • In Memoriam
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1645
  • Nottingham, England.
Re: Site problems
« Reply #12 on: September 07, 2009, 07:40:30 PM »
I don't know why it's all downhill to here.
Anyway it's back to normal now, thanks to whoever is responsible.
John Stevenson

Offline PTsideshow

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2559
  • Country: us
Re: Site problems
« Reply #13 on: September 08, 2009, 02:58:21 PM »
Must be a bit slow going through the cable to Britian. Nobody over here complained.  :lol:

Bernd
Couldn't get on to complain  :scratch: :lol: :lol: :lol: :lol: :bang: :coffee:
"The internet just a figment, of my imagination!' 
 
 There are only 3 things I can't do!"
Raise the Dead!
        Walk on water!
                 Fix a broken heart!
and I'm working on the first two!
glen

bogstandard

  • Guest
Re: Site problems
« Reply #14 on: September 08, 2009, 03:19:49 PM »
I did a trace when I couldn't get onto the site, and my blockage wasn't the site itself, but some relay server near New York.

Madmodder timed out using IE7, but by using Mozilla and waiting, it eventually turned up. It pays sometimes to have more than one program to do the same job.


Bogs

Offline Bernd

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3684
  • Country: us
  • 1915 C Cab
    • Kingstone Model Works
Re: Site problems
« Reply #15 on: September 08, 2009, 09:35:56 PM »
I did a trace when I couldn't get onto the site, and my blockage wasn't the site itself, but some relay server near New York.

Bogs

That's the part we're trying to sell back to the Indians. They won't buy it because the grass is to hard.  :lol:  :lol:

Bernd
You can't fix "STUPID".

Offline Stilldrillin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4873
  • Country: gb
  • Staveley, Derbyshire. England.
Re: Site problems
« Reply #16 on: September 09, 2009, 08:31:39 AM »
Bernd,

Give those Indians a good shake up!  :hammer: :hammer:

It were very slow 4hrs ago..... Kept getting Fatal Error messages.......  :scratch:

It`s even slower now!  ::)

AND...... I don`t have any time to waste, in my busy retired schedule.......  :lol: :lol:

David D

David.

Still drilling holes... Sometimes, in the right place!

Still modifying bits of metal... Occasionally, making an improvement!

Offline Brass_Machine

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5202
  • Country: us
Re: Site problems
« Reply #17 on: September 09, 2009, 11:28:53 AM »
Called up my service provider and gave them hell. Hopefully it will run ok now.

Eric
Science is fun.

We're all mad here. I'm mad. You're mad.

Offline spuddevans

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1590
  • Country: 00
  • Portadown, Northern Ireland
    • My Photo website
Re: Site problems
« Reply #18 on: October 14, 2009, 03:58:05 AM »
Hi there, I've been having a few problems this morning, getting a few error messages such as;
Quote
Fatal error: Out of memory (allocated 3407872) (tried to allocate 393216 bytes) in C:\Inetpub\vhosts\madmodder.net\httpdocs\Sources\Post.php on line 1438

Quote
Fatal error: Out of memory (allocated 3407872) (tried to allocate 393216 bytes) in C:\Inetpub\vhosts\madmodder.net\httpdocs\Sources\Load.php(1732) : eval()'d code on line 437

Quote
Database Error:
File: C:\Inetpub\vhosts\madmodder.net\httpdocs\Sources\Subs.php
Line: 2434Database Error: MySQL server has gone away
File: C:\Inetpub\vhosts\madmodder.net\httpdocs\Sources\Load.php
Line: 2019


And also some posts just open up a blank screen when I click on them, but others are just ok  :scratch:

Just thought I'd let you know.

Tim
Measure with a micrometer, mark with chalk, cut with an axe  -  MI0TME

bogstandard

  • Guest
Re: Site problems
« Reply #19 on: October 14, 2009, 03:59:29 AM »
I had the same thing about five minutes ago, things are now up and running OK again.


Bogs

Offline spuddevans

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1590
  • Country: 00
  • Portadown, Northern Ireland
    • My Photo website
Re: Site problems
« Reply #20 on: October 14, 2009, 04:01:28 AM »
Yea, it all seems to be ok again. Sorry, panic over  :lol:


Tim
Measure with a micrometer, mark with chalk, cut with an axe  -  MI0TME

Offline Stilldrillin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4873
  • Country: gb
  • Staveley, Derbyshire. England.
Re: Site problems
« Reply #21 on: October 14, 2009, 04:23:46 AM »
It seems to be happening several times a week!  :scratch:

Is it me?  ::)

David D
David.

Still drilling holes... Sometimes, in the right place!

Still modifying bits of metal... Occasionally, making an improvement!

Offline Brass_Machine

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5202
  • Country: us
Re: Site problems
« Reply #22 on: October 14, 2009, 09:56:31 AM »
It seems to be happening several times a week!  :scratch:

Is it me?  ::)

David D

No, it's not you. I am working on getting it resolved, with my health issues right now... it is rather difficult. I may have a band aid until I feel well enough to fix the issue.

Eric
Science is fun.

We're all mad here. I'm mad. You're mad.

Offline chuck foster

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 334
  • Country: ca
Re: Site problems
« Reply #23 on: October 14, 2009, 04:26:10 PM »
take you time eric get healthy first then worry about the website.................we can wait.

chuck  :wave:
hitting and missing all the way :)

skype:  aermotor8

former hmem member

Offline Stilldrillin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4873
  • Country: gb
  • Staveley, Derbyshire. England.
Re: Site problems
« Reply #24 on: October 15, 2009, 02:15:31 AM »
take you time eric get healthy first then worry about the website.................we can wait.

chuck  :wave:

Worth waiting for!  :thumbup:

David D
David.

Still drilling holes... Sometimes, in the right place!

Still modifying bits of metal... Occasionally, making an improvement!