Author Topic: GBP Symbol not showing? $$  (Read 4918 times)

Offline raynerd

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2863
  • Country: gb
    • Raynerds Projects - Raynerd.co.uk
GBP Symbol not showing? $$
« on: November 20, 2011, 04:12:32 PM »
I know it isn`t a biggy, but since the move I`ve noticed the GBP symbol isn`t working. Or at least it appears to me as a square. Is everyone else seeing the same thing or is it just me?

Like I say, it isn`t the end of the world but if it is an easy fix ...


Chris

I wish I had lots of...
Youtube: craynerd
Projects at - www.raynerd.co.uk

Offline raynerd

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2863
  • Country: gb
    • Raynerds Projects - Raynerd.co.uk
Re: GBP Symbol not showing? $$
« Reply #1 on: November 20, 2011, 04:13:11 PM »
Wierd, you can see it on the main forum pages in the title but when you enter the post, they turn to squares.
Youtube: craynerd
Projects at - www.raynerd.co.uk

Offline Brass_Machine

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5267
  • Country: us
Re: GBP Symbol not showing? $$
« Reply #2 on: November 20, 2011, 04:32:25 PM »
Hmmmm

Dunno why. I will look into it tomorrow!

Eric
Science is fun.

We're all mad here. I'm mad. You're mad.

Offline AdeV

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2059
  • Country: gb
Re: GBP Symbol not showing? $$
« Reply #3 on: November 20, 2011, 04:36:15 PM »
Looks fine here Chris, I'm afraid to say... I also wish I had many more than I actually have...
Cheers!
Ade.
--
Location: Wallasey, Merseyside. A long way from anywhere.
Or: Zhengzhou, China. An even longer way from anywhere...
Skype: adev73

Offline raynerd

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2863
  • Country: gb
    • Raynerds Projects - Raynerd.co.uk
Re: GBP Symbol not showing? $$
« Reply #4 on: November 20, 2011, 05:16:19 PM »
OK... must be me or are you getting the same thing Eric?

Strange though, it worked fine, using the same issue and just sneaked a symbol on another forum post I made elsewhere and it was fine. Definately something not right...

anyway, like I keep saying...hardly the problem of the year!
Youtube: craynerd
Projects at - www.raynerd.co.uk

Offline raynerd

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2863
  • Country: gb
    • Raynerds Projects - Raynerd.co.uk
Re: GBP Symbol not showing? $$
« Reply #5 on: November 20, 2011, 05:17:58 PM »
Just switch over to FireFox and I can see them fine!

It looks to be an I.E issue then.
Youtube: craynerd
Projects at - www.raynerd.co.uk

Offline Brass_Machine

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5267
  • Country: us
Re: GBP Symbol not showing? $$
« Reply #6 on: November 20, 2011, 05:27:11 PM »
Just switch over to FireFox and I can see them fine!

It looks to be an I.E issue then.

Hmmm. I am on chrome. Will try FF later.
Science is fun.

We're all mad here. I'm mad. You're mad.

Offline dsquire

  • In Memoriam
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2280
  • Country: ca
  • Kitchener, Ontario, Canada
Re: GBP Symbol not showing? $$
« Reply #7 on: November 20, 2011, 09:10:28 PM »
Just switch over to FireFox and I can see them fine!

It looks to be an I.E issue then.

Hmmm. I am on chrome. Will try FF later.

Eric

This is strange. on Mozilla Firefox the symbol shows up OK. If I paste the page address into Internet Explorer 8 I get square boxes instead of .

Now for the other strange part. In Mozilla Firefox if I click on a YouTube video to go to YouTube it goes there but will not play the video and all videos have a description but no picture. See 1st picture below.

Still in Mozilla Firefox, go to the bottom of the page to where it says "Load More Suggestions". Notice only descriptions but no pictures. See 2nd picture below.

Now click on "Load More Suggestions" and this is what you get. The pictures show up for the newly opened part of the page but not the original page. See 3rd picture below.

If I paste the page address into Internet Explorer 8 the video plays and all the pictures show up as they should. I have only noticed this happening today. At first I thought that it was my computer but after hearing of others having various video problems I am not sure what the problem is.

Does anyone else have similar problems or is this all mine?

Cheers  :beer:

Don

Good, better, best.
Never let it rest,
'til your good is better,
and your better best

Offline shipto

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 651
  • Country: gb
  • Redditch, UK
Re: GBP Symbol not showing? $$
« Reply #8 on: November 21, 2011, 03:16:47 PM »
bill gates is trying to ruin the british economy, he need not bother though our bankers and government are doing a fine job without him  :lol:
Turns out this life c**p is just one big distraction from death but a good one. For the love of god dont give yourself time to think.
https://myshedblog.wordpress.com/

Offline AdeV

  • Madmodder Committee
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2059
  • Country: gb
Re: GBP Symbol not showing? $$
« Reply #9 on: November 21, 2011, 04:16:14 PM »
I should add to my earlier comment....

It works fine here - in Opera... When I tried IE8 - guess what? Square boxes, just as Chris described.

Could it be the combination of IE8 on XP?

Maybe...
Cheers!
Ade.
--
Location: Wallasey, Merseyside. A long way from anywhere.
Or: Zhengzhou, China. An even longer way from anywhere...
Skype: adev73